Lagom Najs


deeppp


är helt fuck my life just nu, så sitter på rummet och läser snabba cash för andra gången och lyssnar på Noel Gallagher. bara att vänta på bättre tider, imorgon är det the big day.
16 år.
inte så spännade ålder direkt men det blir vad man gör det till.


POTTERMORE

Soraya blev en Ravenclaw, vad blir jag???????????????


Stan

Greken har inte vaknat än men jag drar förbi stan en sväng och kollar upp lite saker, sen åker jag hem. Vet inte vad som händer ikväll, som det ser ut nu så antagligen ingenting men känns rätt så skönt ändå. Bloggar lite senare.

Igår

Igår träffade jag Lisa för hon kom äntligen hem från Grekland, sen hade hon varit i Norge så har inte träffat henne på hur länge som helst. Hur som helst, gick vi på sommarbio i rålis. Vi var med Cato, Vanessa, Axel och Nim och sen träffade vi på Jasmine, Leo, Batan och Iris ett litet tag där oxå. Vaknade as tidigt idag, fattar inte varför så sitter i Lisas kök och alla sover utom Billi. Feeeeeettttt jobbig. Satt och åt frukost och så skulle han gosa med min jävla hand jag åt med och ställde sig på min tallrik helatiden och skulle äta ur smörförpackningen och så  åt han upp min ost när jag kolla bort... Snacka om jobbig. Men men han är förlåten han är ju trots allt retard på riktigt. Billi är en katt föresten.

Update: Vissa bilder funkar att lägga upp, störd dator. Äntligen lite bilder iallafall.  Här är Billi, såg att han hade somnat efter att jag hade lackat på honom och då fick jag jättedåligt samvete för han var så söt och då tog jag kort på han med mobilen.

jag gillar inte min dator ett två tre

Den är fan helt jävla pantad och man kan inte visa fräna bilder, nu ska jag duscha och tvätta håret för det har börjat komma flugor. Första dagen imorgon i skolan, andra året i gymnasiet. hej och hoj

lunch

Jasmine är påväg hit, vi ska käka sen dra in mot stan det blir väll lappis som vanligt och ikväll åker vi till Ingarö och hänger där. Skolan börjar om 6 dagar är rätt så taggad, haha. Det är lite segt här på bloggen, men Vanessas data kommer lägga av när som helst och jag har varken webbcamera eller någon som helst fungerande kamera så det blir lite segt. Men jag får väll kämpa med mobilen. Ska börja göra mig i ordning, bloggar lite senare.

Kamelbloggen stängs ner!

Tro det eller ej, men nu stänger vi på Kakoralls AB, ner den älskade och väl besökta kamelbloggen. Detta p.ga av personliga anledningar och jag hoppas att ingen av er kommer drabbas hårt av detta. Gabriela har inga kommentarer kring händelsen, men Vanessa är mycket upprörd och vill helst inte tala om det officiellt. Den ända information ni som läsare får är att båda har valt att fly till norra Afrika för att hälsa på släkt och ägna tiden åt att exportera kamelkött till andra länder. Ja, som ni ser. Det här kan inte sluta bra.

Redaktör Cuno.

SUBMARINE

Submarine är så bra! Hade sätt den innan men vem bryr sig. Den är jättemysig, vi satt på kulturhustaket, fasst det blev skitkallt sen. Alltså jävla vinter kommer från ingenstans... Lämna mig. Iallafall på väg dit sitter jag på tunnelbanan och kollar ut genom fönstret och ba livet leker :D Sen ba OJ bra att man tar med sig biljetten. Jag åkte hem för att hämta den och det ända jag inte gör är att ta med mig den. Köpte en ny kostade ändå bara 30kr, så det var lugnt. Vi träffade Edvin också, så vi såg hela filmen med honom, as cool kille vi träffade på AM konserten i maj, ska hem till honom imorgon så det blir najs! Aja men hejdårå, tänkte ta en webbcamera bild men det funkar ju fan tydligen inte....

WOBBLELAND


Jag vet vad jag vill göra nästa år iallafaaaaaaaaaaaall!!!!!!!!!!! 2012 mmmmmmmmm /V

SnöSnowNieveSchneeSnø




Det måste vara det vackraste vi har, faaaaaaaaaan vad jag längtar. Nog med värmen, fram med snön och brädan tack och hej!!!!!!!!!!!! /vanessa

Inga kakor idag hörni, inga kakor alls - men vem vet om imorgon???

-

nej alltså nu får jag fucking damp här.

Stefani Joanne Angelina Germanotta


2 Augusti 2009
. 7 Maj 2010. Den i globen var mer show och roligare att titta på helt klart. Gaga är helt gaaaaaaleeeen!!!! Fett värt pengarna. Gå och se!


GRATTIS FRÅN PADDAN OCH KINESEN


Vi får ju inte glömma, eller det har vi gjort att Aida Wondimu fyllde år igår!!!!!!!!!!!!!

godmorgon alla kakor, står ni här och smular

igår var jag med åkerman och linnea i högdalen hela dagen, vi fikade i hennes kök och gjorde lite andra saker. sov över hos vanessa, skulle egentligen jobba idag men det sket jag i, helt jävla ovärt de betalar så lite där. ringde inte ens de och berättade att jag inte skulle komma, de får fan skylla sig själva, jävla snålisar. hatar snålisar. måste hem och hämta min biobiljett, jag, soraya och vanessa ska kolla på Submarine på kulturhustaket idag. Nu sitter jag på ballen dåra och käkar Nogatopilowos med världens bästa vessla.

hej cedric

:)

swoooooosh


Ja låt bilden sancka för sig själv, det går inte att ta en normal bild. Borde skaffa nya dator, mac?
FOO FIGHTERS, rätt. 22 juni 2011 @ Stadion - inte mycket som slår det, synd för alla er som inte var där.
Just nu sitter jag och i sängen och pumpar The Black Keys album, soft.  Gabriela kom precis och nu ska hon diska.

Hemma. Är trött.

Heeeeeeej. Nu är jag hemma. kom från leo var där med kellerman vi hade jättemysigt först var hos hans pappa i enskede sen i skanstull hos hans mamma. vi gick till globen och handlade helt onödigt med mat. typ ett kilo godis, chips, cola sen kommer aidaj och köttar sönder med billys pizzor. gissa vem som rulla hem!!!!!! imorgon ska jag jobba 11-14, hahah fattigaste jobbet MENMEN, bara att vänta på bättre tider, hälsade på vanessa idag när hon jobbade hahaha så söt jag dör haha ni skulle skrattat hon är så rolig. jag bad kellerman ringa om en kvart för att blogga, haha idiot. nu ska jag ringa henne.

FEMSTJÄRNIGT



GreatBritainCalling säger jag bara

Hej och hoj! ja det är sant, kamelbloggen is back!! Ja vad ska man säga. Mycket har ju hänt sedan kakoralls fick ett uppehåll. Jag täntke berätta det för en stund sen men fan vad jag har hållt på för att skärmen på datorn skulle funka. Den har ju fan i mig ravedisco för sig själv så det pallar vi inte berätta nu. Snart börjar skolan dåra och min kompanjon Gabriela börjar ettan i gymnasiet (HAHAHAHA) så det är ju soft.

Det firar vi med ett glatt humör (BILD).  /V


hemma hos leo

nu ska vi köpa godis,för de har slutat regna, gottgott.

RSS 2.0